Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Слави Трифонов - специален гост на концерта на Елена Папаризу

отпечатай новината

24.01.2011 16:20 | Видян 6612 пъти

Слави Трифонов - специален гост на концерта на Елена Папаризу

Една от най-ярките звезди на гръцката музика – Елена Папаризу, ще бъде специален  гост на най-актуалния нощен клуб на 8 февруари. Красивата гъркиня ще изнесе концерт в  Night Flight, на който ще представи най-големите си хитове, сред които  „I kardia sou petra”,  “Iparhi logos”,  “Ise i foni”, “Mazi sou” до разбиващите денс  парчета “Pirotehnimata”, “Mambo”, Gigolo”, “Anapantites klises”, “My Number One”, както и най-новите песни от репертоара си. 

За първи път гостите на  Night Flight ще могат да чуят песните от новия й албум “Giro apo t'oneiro”, от който е част и превърналото се в тотален хит това лято парче “Psahno tin alithia”.

Гостуването й в Night Flight, което се осъществява благодарение на  музикална и продуцентска компания Diapason Records, е част от европейското турне на Папаризу.
 
Гъркинята нашумя в България с дуета си със Слави Трифонов „Why”. Позната е  на българските меломани и от участието й в дует „Антик“, както и като победителка на конкурса „Евровизия“ 2005, където представи Гърция с „My Number One“.

На шоуто й в  Night Flight се очаква да присъстват популярни имена от българския шоубизнес, както и Слави Трифонов, който има специална покана, а тя от своя страна ще бъде гост в „Шоуто на Слави“. Преди представянето си,  Елена ще бъде гост и на бар Flight, където ще опита специалитетите на една от най-добрите кухни в София.   

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !