Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Малина вбеси шефа на Славия

отпечатай новината

25.01.2011 11:00 | Видян 8301 пъти

Малина вбеси шефа на Славия

Голям скандал е имало между президента на Славия Венцеслав Стефанов и фолк дивата Малина, която играе ролята и на футболен мениджър. Белият вожд е скъсал професионалните си отношения с певачката и даже й забранил да стъпва на стадиона в Овча купел.

Причината за разправията била, че Малина аха да провали трансфера на халфа на Славия Галин Иванов във втородивизионния германски Арминия (Билефелд). Красавицата, която с дипломата си по ветеринарна медицина доказва, че е всестранно развита личност, увещавала футболиста да изчака още няколко дни, тъй като щяла да му осигури по-висока заплата и далеч по-добри условия в елитен турски клуб. В крайна сметка Галин се е вслушал в думите на Венци Стефанов и избрал офертата на втородивизионния немски отбор, а не на мениджърката си. Само вметваме, че играчът имаше вземане-даване с друга фолк икона – той беше гадже с Десислава,пише вестник 19'. 

Освен всичко Малина опитала да окаже натиск на Венци Стефанов да дават повече шанс на сина й Симеон Мечев. Треньорът Емил Велев обаче категорично отказал да пуска халфа не само в стартовия състав, но и като резерва. Впоследствие Мечев бе пратен под наем в Берое, което никак не се харесало на Малина.
 “Не искам да се занимавам ни с Малини, ни с къпини. Търпението ми се изчерпа”, обявил официално в Славия Венци Стефанов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !