Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Билет за Тото Котуньо – оригинален подарък за Свети Валентин

отпечатай новината

25.01.2011 17:00 | Видян 3111 пъти

Билет за Тото Котуньо – оригинален подарък за Свети Валентин

Нараства интересът към концерта на Тото Котуньо в периода преди Празника на любовта – Свети Валентин, констатират организаторите от „Жокер Медиа”. Макар че събитието ще се проведе на 10 април /неделя/, от 19.00 часа, в зала 1 на НДК, билетът за изявата на популярния автор и изпълнител на лирични песни се налага като предпочитан и оригинален подарък за любимия човек по повод предстоящия 14 февруари.

Организаторите регистрираха повишени продажби за събитието и по време на Коледно-Новогодишните празници. Билетите са в продажба на касите на НДК и в www.eventim.bg, а техните цени варират от 30 до 100 лв.

Както публиката, така и музикалната критика определя Тото Котуньо като един от най-ярките представители на лиричния жанр на световната сцена. Но освен като един от най-популярните италиански изпълнители, той е и утвърден композитор на романтична музика.

Негови песни са изпълнявали големи имена като Адриано Челентано, Жо Дасен, Далида, Мишел Сарду, Мирей Матьо и Джони Холидей. Песента „En chantant”, композирана от Котуньо специално за великия френски певец Сарду, се продава в 3.5 млн. копия.

Концертът на Тото Котуньо у нас е под егидата на Посланика на Република Италия в България Н.Пр. Стефано Бенацо. Медийни партньори на проявата са Дарик радио, Радио 1, БНР, БГ Радио, в. Дума, Kresly Advertising, Prime Screen, Metro media, ИА Кросс и Mono.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !