Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Златка Райкова: Срещнах принца

отпечатай новината

26.01.2011 09:00 | Видян 8102 пъти

Златка Райкова: Срещнах принца

Златка Райкова разкри в "На Кафе" пред Гала кой е мъжът, заради когото обърна гръб на светския живот, дълбоките деколтета и скандалите. Плеймейтката призна, че е отворила нова страница в живота си. Причината за тоталната промяна се нарича Павел, който е само с една година по-голям от Златка. Двамата са заедно от година и половина.

„Запознахме се на плажа. Това беше любов от пръв поглед. Никога не съм вярвала, че ще ми се случи такова нещо – толкова бурно и истинско. Това е моят принц на бял кон”, сподели изкусителката.

Заради Павел Златка стана домошар - предпочита да прекарва вечерите си вкъщи. В конферентен разговор с майка си, която живее в Ирландия, и с таткото, който живее в Испания, стана ясно, че родителите познават Павел и го харесват.

Майката сподели, че е спокойна за дъщеря си, защото знае, че се чувства добре с новия си любим и издаде, че заради него Златка се задържа все по-често в кухнята. Когато чу гласа на баща си пък, плеймейтката се развълнува и не успя да сдържи сълзите си. Райко Райков живее в Испания от 10 години и оттогава е виждал дъщеря си едва няколко пъти.

Една от най-скандалните жени у нас показа и друго свое лице – на почитател на хубавата поезия.
Златка  рецитира стих на Яворов и така изпълни обещание, дадено към баба си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !