Легендата на "Мотаун" и автор на...

Американският музикант и текстописец Ламонт Доузър,...

Калин Вельов с видеоклип на „ 7 Пъти”

отпечатай новината

01.02.2011 09:00 | Видян 3061 пъти

Калин Вельов с видеоклип на „ 7 Пъти”

Калин Вельов засне свеж, закачлив  клип към сингъла си „7-пъти”. Видеото е режисирано и заснето от Андрей Хадживасилев /Revive Vision/.  Оригиналната идея -картината на видеото да бъде пренесена в каубойски филм от 70-те е продиктувана от стила на песента – кънтри-блус.  За пресъздаване на атмосферата от този период и географски ширини, режисьорът избира да снима в прашно авто-монтьорско хале, както и на сцената на Sofia Live Club, където са пресъздадени сцените с ретро мотор, докаран на собствен ход до клуба.
 
Участие във видеото имат наградените красавици от конкурса на Dir.bg „Най-красива абитуриентка” 2010 Стела Пецева, Пламена Папазова и Стефка Ставрева. Главната роля е поверена на победителката Румяна Йорданова.

Историята на връзката и с героя на Калин Вельов е пресъздадена със закачливо намигване, а Руми се превъплъщава  в ролята на обичаната ревнивка, която умее понякога да докара любимия си до лудост. За ефектния грим на красивите абитуриентки на 2010, които изкушават героя на Калин Вельов с майсторска игра на билярд, се погрижи известната гримьорка и стилистка Фани Албайрак.
 
Горещо присъствие в клипа на Калин Вельов имат и балет Веда Джуниър, чиито атрактивни костюми допринасят и за стиловата насоченост на визията в „7 пъти“. Соло хармониката и в аудио записа, и като артистично изпълнение в клипа е заслуга на Мишо Шишков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !