Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

DANCE ACADEMY СЪБИРА СВЕТОВНИТЕ ПОСЛАНИЦИ

отпечатай новината

02.02.2011 16:40 | Видян 2693 пъти

DANCE ACADEMY СЪБИРА СВЕТОВНИТЕ ПОСЛАНИЦИ

Dance Academy София се оказа пресечна точка на холандския, корейския и руския посланик. Дипломатите избраха училището за танци по различни причини. Негово превъзходителство Карел Ван Керстен се подготвя при Лъчезар Тодоров за предстоящия  Виенски бал! Руският посланик засега води на уроци своето семейство, но може би и той самият ще се присъедини към съпругата и дъщеря си. На класически бални танци в Академията се учат и банкери, адвокати, собственици на големи компании.

На 12 февруари за втори път в своята история  Dance Academy ще даде възможност на софиянци да танцуват напълно безплатно и то цял ден. Залите ще отворят врати още в 9ч. сутринта и часовете ще приключат в 21 часа. Най-добрите преподаватели  у нас ще се занимават с малки и големи. Ана и Фил решиха да повторят Деня на отворените врати след огромния наплив на първото такова събитие. Около 1 000 човека посетиха тогава един или повече часове. Най-голям интерес предизвикаха народните и латино танците, както и йогата.

Голяма скорост набира и  у нас световния хит ЗУМБА. Ана Дончева вече може да се похвали, че е лицензиран преподавател по зумба. Преди дни тя се върна от Рим, където държа изпит, за да получи документа. Така красивата г-ца Дончева е една от първите дами у нас, които имат право да преподават уникалната зумба. Денят ще приключи с най-щурото денс парти вечерта, с начало  21 часа. Всички – гости и преподаватели – ще танцуват заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !