Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Коко Динев продава Кошарите

отпечатай новината

05.02.2011 09:00 | Видян 13229 пъти

Коко Динев продава Кошарите

Емилия е поставила началото на масирана кампания, която цели да придума половинката й Коко Динев да продаде култовото си заведение Кошарите.

Причината за това обаче не била някоя нова държанка, която Коко лансирал в ресторанта си в кв. Лозенец, а защото обектът не притежавал необходимата документация.Русата певица се притеснявала той да не бъде бутнат от Столичната община.

Освен това от доста време насам Кошарите не могат да се похвалят с особена клиентела. Там не се отбивал почти никой, а персоналът по цял ден се чудел какво да прави и как да оправдае безцелното висене. Дори самите Коко и Емилия рядко се отбивали по семейно там, а вечеряли някъде из скъпарските заведения на столицата.

Близки до известната двойка коментират, че като нищо Коко ще се реши на сериозната стъпка и ще пусне кепенците на любимото си заведение, за да задоволи прищявката на половинката си. Отношенията помежду им в последно време хич не са идеални, затова това ще се брои за един малък жест, който да умилостиви Емито.

Иначе част от Кошарите може да бъде бутната, защото Коко Динев няма необходимите документи за постройките. В момента кръчмата се шири върху имот от 1250 кв. м. Застроената площ е около 500 кв. м, а Динев разполагал с разрешителни документи само за 152 кв. м.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !