Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Футболен бос заплашвал Светлана Василева

отпечатай новината

07.02.2011 10:00 | Видян 5635 пъти

Футболен бос заплашвал Светлана Василева

Скандалната плеймейтка Светлана Василева е била заплашвана от известен футболен бос. Причината „Мис Плейбой” да се бодне като трън в очите на бизнесмена станала авантюрата й негов футболист.

За последните няколко месеца сексапилната блондинка скри шортите на играчи колкото за цял футболен отбор. В жертвения кладенец на Светлата падна даже спортният директор на „Левски” Георги Иванов-Гонзо. Освен него Василева съдийства в леглото в двубои с националния полузащитник Благой Георгиев, с бившия защитник на сините Шакиб Бензукан, с екскапитана на „Литекс” Ивелин Попов и с македонския ерген на „Герена” Дарко Тасевски.

Около първите трима футболиста пламнаха най-горещите интриги. Папараци сгащиха Светлана и Благой в столично заведение, точно когато той се опитваше да възроди връзката с майката на дъщеря си Христина Витанова. За да излезе от положението Георгиев се измъкна, че снимките били фотоколаж. Но кой ли му повярва?! Плейбоят е известен с гъстите си отношение с боса на Славия Венци Стефанов, затова нищо чудно, ако точно той е пробвал да вкара Василева в правия път.

Попето и плейбойката пък заформиха медиен скандал помежду си. Футболистът я нарече „запорожец”, а тя не се бави да му отвърне с „ти си раздрънкана каруца”. Нападателят от столичния квартал „Коньовица” открай време е като син на собственика на шампионите Гриша Ганчев. Допреди да го прати в турския „Газиантепспор”, лично милионерът се грижеше за превъзпитанието и реномето на национала, а и от Ловеч твърдят, че Гришата теглил люто конско на Попето за скандала със Светлана.

Не е изключено заплахите да са дошли и от „Герена”. Там драмите започнали, след като Гонзо научил, че Бензукан свалял любовницата му с sms-и. Последвало заточението на защитника в дубъла на „Левски”, където обаче той за зла участ се контузи. Това обърка сметките на синия президент Тодор Батков, който искаше да продаде Шакиб.

Заради заплахите Светлана се принудила да си наеме бодигард. Сега обаче функциите 2 в 1 изпълнява шофьорът й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !