Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

A-Skillz идва в България за невероятно зрелище

отпечатай новината

08.02.2011 16:00 | Видян 1895 пъти

A-Skillz идва в България за невероятно зрелище

Освен собственик на лейбъл и продуцент Адам е един от най-техничните DJ-и идвали в България. Всеки път партитата започват кротко с oldschool hip-hop и се превръщат в изригване на цветове и звуци, от които тълпата полудява. Той-просто взима фънк, соул, реге и ги смесва с брейкс, дъбстеп и дръмандбейс толкова уникално, че хората наистина се питат: „ Как може Beatles да... звучи по този напомпан и танцувален начин!?”

Целият този микс той взривява още повече със звукови ефекти и много майсторски скречове, които наистина си заслужава да се чуят и видят на живо. Чакаме го от толкова много време, че до 3ти Март дните ще минават мъчително бавно.

MIXTAPE 5 е мястото, където ще можете да чуете и видите A-Skillz на 3ти март този голям български празник. Клубът се намира в подлеза на НДК под Моста на влюбените и събира 1000 човека. Той отвори скоро, но вече имахме възможността да покажем, че и толкова голям клуб понякога не е достатъчен да събере феновете на тази уникална музика. Ще има допълнително звук, за да може по-добре да чуем всеки един ефект, който Mr. Skillz ще направи и усетим баса в корема.

Camp Sessions ви кани официално да се порадвате на funk , breakz, drum&bass и dubstep – първият четвъртък през месец Март! Ще чуете и уникалния сет на SAVA (skankdal.com), който той е подбрал специално за партито с най-техничния Breaks DJ издал толкова много bangers, mashups & bootlegs, както и уникалния албум Tricka Technology!

Билети можете да закупите в EVENTIM.BG на цена 15 лв.
Входа на парито ще бъде 20 лв.

Dresscode: Мартеници!
Start: 22.30ч.

DJ Line Up:
SAVA (skankdal.com)
A-SKILLZ (UK)
Emil Prize (Camp Sessions)

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !