Млади и красиви: Нови 4 кандидати...

Нови 4 кандидати се борят за място в Къщата на Big...

4 признака, че имате проблем с алкохола

Чудя се колко от нас се притесняват за това колко са...

Теди Москов получи 21-годишно отлежало малцово уиски

отпечатай новината

09.02.2011 17:30 | Видян 3107 пъти

Теди Москов получи 21-годишно отлежало малцово уиски

На специална дегустация световният победител в първата „уиски олимпиада” Иван Иванов представи 21-годишното отлежало малцово уиски Bushmills, което вече ще се предлага на българския пазар.

Миналата година Иван Иванов в конкуренция с близо 1000 души от 9 страни спечели конкурса Make it at Bushmills и получи като награда 30-дневен престой в Ирландия и възможността да направи свой собствен бленд уиски. Така той влезе в историята като първия външен за дестилерията човек, посветен в производството на най-старото ирландско уиски.

Затова именно той през изминалата година получи престижната награда Най-добро ирландско малцово уиски на Световните уиски награди в Лондон.

„Ако трябва да оприлича едно 21-годишно отлежало малцово уиски с качествата и духа на един човек, то това със сигурност е Теди Москов. И не само заради автентичността му и неподражаемия му естетски вкус, а и заради това, че с годините всичко, което е направил е с безупречно качество и непреходна стойност.” – сподели бранд мениджъра на марката за България Галина Грозданова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !