Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Нови рубрики, нова визия в Planet Voice по The Voice

отпечатай новината

10.02.2011 12:40 | Видян 4595 пъти

Нови рубрики, нова визия в Planet Voice по The Voice

От празничния 14 февруари колоритните водещи на музикална телевизия The Voice Диди и Играта вече ще водят заедно популярното шоу Planet Voice.
Както и досега, предаването ще среща зрителите с хитови звезди на българската и световна музикална сцена и ще разказва най-горещите новини от света на шоубизнеса.
Екипът на Planet Voice е подготвил и нови рубрики, в които е предвидено важно място за феновете – анкети на живо и в сайта на медията, игри, класации и много други изненади.

Водещите пожелаха да издадат предварително само малка част от новостите. Една от новите рубрики се казва Back Тo School и ще се занимава с интересните и важни неща за учениците. За обсъждане ще се поставят теми, свързани с училището, а на гости ще бъдат канени полезни с мнението и съветите си специалисти.
Друга нова рубрика е музикалната Covers vs. Originals, която ще е нагледна демонстрация как новата музика е добре забравена стара. Ще гледаме и слушаме актуални хитове, направени по модел на оригиналите.

Most Seen Of The Month е нова рубрика на сайта на The Voice, в която ще се гласува за най-харесваните интервюта, излъчени в Planet Voice. Целта на вота е да осигури на интервютата-фаворити повторно излъчване в предаването в края на всеки месец.

От 14 февруари, освен нови рубрики, Planet Voice ще предложи и нова визия. Освен предаването на Диди и Играта, още три предавания са получили фейслифт за новата година: Snooza, New 4U и We Love Music.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !