Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Велико Търново е българският „Град на влюбените“

отпечатай новината

15.02.2011 11:00 | Видян 2557 пъти

Велико Търново е българският „Град на влюбените“

Цял месец слушателите и зрителите на петте медии на SBS даваха своя вот в кампанията „Град на влюбените“.
Оспорваната надпревара извеждаше един или друг град на челна позиция и класирането динамично се променяше. В навечерието на Празника на влюбените във вота за „Град на влюбените“ за 2011 един от най-старинните български градове, изненадващо за възрастта си набра скорост и грабна титлата.

Градът на река Янтра успя да изпревари по-големите Пловдив, Варна и Бургас и стана първия български град, носещ титлата „Град на влюбените“.

На самия 14-ти февруари, изпълнителният директор на SBS България Живко Калотов и водещата на сутрешното шоу на радио Веселина Деси Тасева връчиха на кмета на Велико Търново д-р Румен Рашев красива статуетка като символ на избора на гласувалите.

„Като град с петхилядолетна история и столица на Второто българско царство, Велико Търново доказа, че историческото наследство и самобитната атмосфера носят неподправена романтика.“, сподели мнението си за избора Живко Калотов.

В ТОП 5 на най-романтичните български градове за 2011 се нареждат Велико Търново, Пловдив, Варна, Бургас и Несебър.

Всяка от четирите радиостанции награди един от гласувалите си слушатели с любовно спа приключение за двама в Банско. Жребият определи за Радио Витоша това да бъде Красимира Костадинова от Карнобат, за Веселина – Ралица Терзиева от Кубрат, за Magic FM – Ралица Харлова от Пловдив, за The Voice – Валентина Лозанова-Цекова от София.

Следващото издание на кампанията „Градът на влюбените“ очаквайте през 2012.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !