И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

ИРИНА ФЛОРИН Е ГОТОВА С ВИДЕОТО КЪМ „НЕВИННИ СЛЪНЦА”

отпечатай новината

15.02.2011 12:40 | Видян 3836 пъти | Гласували 1

ИРИНА ФЛОРИН Е ГОТОВА С ВИДЕОТО КЪМ „НЕВИННИ СЛЪНЦА”

На 16 февруари Ирина Флорин ще представи видеото към най-новия си сингъл „Невинни Слънца” в сутрешния блок на bTV. За снимките към сингъла певицата се довери за пореден път на един от най-популярните български режисьори – Васил Стефанов (създал за звездата визията на песните „Код любов заличен”, „Вчерашни цветя”, „Карма”, „Копринена Жена” и др.)

Видеоклипът е заснет сред екстравагантния и артистичен интериор на столичния клуб „Culture Beat”. За визията на клипа и стайлинга е „виновна” самата Ирина Флорин, която през последните години се забавлява със своето артистично хоби – мода и дизайн.

„Невинни Слънца” е в меланхоличен и завладяващ брит поп стил по музика на Момчил Колев. Аранжиментът е дело на Георги Георгиев от група „Остава”, а изключително красивият и лиричен текст е написан от журналистката Биляна Димова. За богатия звук и многопластoвост на песента, допринася и включването на симфоничен щрайх при записите на „Невинни Слънца”.

Албумът „Копринена Жена” (издава се от Вирджиния Рекърдс) съдържа девет оригинални песни, два ремикса  на „Докога” на Момчил Колев и „Слънце” на Графа, дело на DJ Ясмин & DJ Оги, както и и две неиздавани песни „Ако ти си” от Димо Георгиев и „Виновна”, музика и аранжименти - Миро Гечев. Текстовете на песните са дело на Биляна Димова, Камелия Лилкова, Татяна Йосифова и Любо.

От албума до този момент са издадени четири официални сингъла: „Безплътна”, „Неон”, едноименният – „Копринена жена” и „Котешки Танц”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !