Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ ОТКРИВАТ СВЕТОВНАТА СКИ КУПА В БАНСКО

отпечатай новината

24.02.2011 13:00 | Видян 3129 пъти

РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ ОТКРИВАТ СВЕТОВНАТА СКИ КУПА В БАНСКО

С голям концерт на открито Румънеца и Енчев ще зарадват гостите на Световната купа по ски алпийски дисциплини за мъже в Банско, която се открива в събота. Рапърите ще подгреят гости и участници с едни от най-големите си хитове направо на писта “Бъндерица” по време на втория състезателен ден – неделя от 11.30 часа.

Двамата са подготвили специална изненада за празника и ще изпълнят една от песните заедно с банска певческа група в традиционен местен стил. Парчето, което рапърите пазят в тайна, ще бъде с изцяло нов аранжимент в стила на местния пирински двуглас, където мелодията се води от един певец – в случая двама – Румънеца и Енчев, а вторият глас се "слага" от останалите певци – местната певческа група, под съпровода на гайда и тамбура.

Преди Банско, Румънеца и Енчев ще минат през Пловдив, където в петък – 25 февруари ще си припомнят студентските години. Двамата ще пеят на празника по случай 10-годишнината на Европейския колеж по икономика и управлние, който ще бъде в хотел “Санкт Петербург”. Караоке парти и конкурс Мис и Мистър Колеж са само част от грандиозното шоу, което атрактивните рапъри са подготвили за студентите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !