Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пишат “6+” на Борис Дали в The Cotton Club

отпечатай новината

25.02.2011 11:20 | Видян 5484 пъти | Гласували 1

Пишат “6+” на Борис Дали в The Cotton Club

Царят на най-веселите и луди купони и любимец на всички студенти - Борис Дали, за пореден път взриви звездния The Cotton Club! Чаровникът, изтръгващ въздишки от всяка дама попаднала в полезрението му, бе звезден гост в сряда вечер в хитовoто заведение в Студентски град. Участието на фолк-плейбоят бе само часове след бляскавите награди на Телевизия Планета, на които изпълнителят грабна наградата за “Най-добра песен на годината” за 2010-та, с Трио БИК и тоталния хит “Палатка”.

Именно с него звездата откри вечерта и накара десетките фенове, препълнили заведението да затанцуват по масите. На VIP-сепаретата се бе разположила огромната компания на изпълнителя, с която той отпразнуваше приза, а неотлъчно до своята половинка бе и любимата жена на Борето – Лили.

Само преди месец Борис Дали отбеляза и още един празник. През януари се навършиха шест години от началото на професионалната кариера на изпълнителя. Най-верните му почитатели отбелязаха тази дата и като свой празник. В сряда вечер, Борето превърна участието си в The Cotton Club в истински фолк-маратон, в който представи своите най-емблематични песни през годините. От дебютния сингъл “Пиян”, изстрелял изпълнителя в звездна орбита, през парчетата “Пак съм сам”, “В центъра на купона”, “Секси парче”, “Грешник”, до най-новия хит “Научи ли се”.

И този път, най-ухажваният мъж в родния шоубизнес бе заобиколен от засукани фенки и открито флиртуваше при всяка отдала му се възможност под зоркото око на половинката си. Фолк плейбоят заформи истински спектакъл с танцьорките на клуба и зарадва редовната си агитка от фенове от УНСС с култовите парчета “Милионерче” и “Йо-Йо”. След 6 години успех на сцената, без колебание можем да напишем само “6+” на чаровникът Борис Дали!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !