Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Владо Димов заложи на Златка Димитрова

отпечатай новината

25.02.2011 16:40 | Видян 5385 пъти | Гласували 1

Владо Димов заложи на Златка Димитрова

Владо Димов преди дни представи новата си песен „Следва продължение”. Той изпълни парчето за първи път в „Шоуто на Слави”, където получи бурните аплодисменти на публиката. „Аз станах популярен точно от това предаване и за мен е много сантиментално да презентирам песента си именно там” – сподели певецът.

Сочената за една от най-сексапилните българки Златка Димитрова бе избрана лично от Владо да му партнира в новия клип. Новината бе разкрита от самия изпълнител, който до дни ще публикува в профила си във Facebook снимки "зад кулисите" на видеото. Официалното представяне на клипът ще е след около седмица в ефира на “DSTV”. На въпроса защо е решил да работи само с музикалния канал на Десислава, Владо бе категоричен - “DSTV” е една страхотна телевизия, която дава огромен шанс на всеки един изпълнител!”

Песента „Следва продължение” е по музика и аранжимент на Спас Лазаров, текст на Лора Димитрова. Режисьор на видеото е Йовко Петров. За косата на Владо и Златка заслугата е на Дани от „Арлет”, а гримът е на Пепа Стоянова.

От три години Владо освен да прави песни, е и преподавател в Музикалната академия „Панчо Владигеров”. Там той е асистент на Алис Боварян и първата му поп фолк песен „Следва продължение” бе посрещната с комплименти. „Много се забавлявам, докато преподавам. Все още се чувствам като на 18 г. и студентите ме приемат като част от тях” – довери асистент Димов.

Веднага след като на 23 февруари представи песента "Сянка" на сцената на „Евровизия”, Владо прекара целия следващ ден с плеймейтката Златка....на снимачната площадка. Красавицата смени няколко визии и не пропусна да спомене колко добри приятели са с бургазлията - „Владо е страхотен, много мил и талантлив, и заслужава да успее – просто притежава всички необходими качества!”

Чаровникът се раздаде за новото видео и не се притеснява, че го критикуват за поп фолк парчето. „Не съм предал поп рок музиката, защото аз винаги ще пея и такава музика” – отсече Владо Димов. Певецът смята, че важно условие за успеха на един изпълнител е да докосне сърцата на хората с песните си – това се нядава да направи и Владо със „Следва продължение”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !