Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

НАЙ-ДОБРИЯТ ПРОДУКТ ЗА 2010 Г. ВЕЧЕ Е У НАС

отпечатай новината

01.03.2011 09:00 | Видян 2658 пъти | Гласували 1

НАЙ-ДОБРИЯТ ПРОДУКТ ЗА 2010 Г. ВЕЧЕ Е У НАС

„Най-добрият продукт за 2010 г.” според престижния конгрес „Nutrition & Santé” („Храна и Здраве”), проведен в Белгия, вече е в България. Продукт № 1 Neptune Krill Oil (NKO®), който печели всички овации на научния комитет, съставен от реномирани професори и лекари, идва у нас с името Vitaslim HEALTH .

Vitaslim HEALTH, чиято единствена съставка е Neptune Krill Oil (NKO®), е най-мощният екологично чист омега-3 продукт, който е добит от дълбоководен арктически крил. Той подобрява дейността на сърдечно-съдовата система и нормализира холестерола, като понижава нивата на „лошия” холестерол и повишава тези на „добрия” холестерол. Доказано е, че продуктът подобрява паметта и концентрацията.

Същевременно Vitaslim HEALTH подобрява подвижността на ставите и подпомага естествените противовъзпалителни функции на организма. Той е особено ценен за жените в борбата им с предменструалния синдром, тъй като успешно тушира коремните болки, ограничава увеличаването на телесното тегло преди и по време на цикъл и намалява емоционалния и физическия дискомфорт.

Уникалната съставка на Vitaslim HEALTH има мощно антиоксидантно действие, защото съдържа естествен астаксантин – високоефективен антиоксидант. Благодарение на голямото количество естествен астаксантин във Vitaslim HEALTH той забавя стареенето.

Естествената формула на Vitaslim HEALTH, където омега-3 мастните киселини са в същия вид, както в клетките на организма, гарантира, че полезните вещества се абсорбират бързо и напълно от тялото. Благодарение на това Vitaslim HEALTH има в пъти по-висока ефективност и осигурява по-добри резултати.

В допълнение към качествата на продукта е уникалната технология за капсулиране Licaps®, която позволява влагане на течни екстракти в твърди желатинови капсули, без термична обработка. Това е особено важно при продуктите с морски произход, защото така се елиминира напълно възможността за окисляване на тяхното съдържание. Благодарение на Licaps® технологията Vitaslim HEALTH  няма неприятен мирис и вкус, както например рибеното масло.

Повече за най-ефективния омега-3 продукт

Оригиналната статия за конгреса „Nutrition & Santé”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !