Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

„Стъклен дом” се завръща на 14 март с “Развръзката”

отпечатай новината

01.03.2011 14:00 | Видян 3278 пъти

По-малко от 2 седмици остават до дългоочакваното завръщане на хитовия сериал на bTV - „Стъклен дом”. Първият епизод ще бъде излъчен на 14 март от 20:00 часа, а новите серии ще са под надслов „Време за истина – Развръзката”. 

Изненадващи събития и шокиращи разкрития ще бележат живота на героите от сериала. Какво се е случило с Боряна след мистериозното й изчезване в последния епизод на „Стъклен дом” през 2010 г., ще стане ясно съвсем скоро. Тя вече е направила своя избор за живота, но какъв е той и какво е мястото в него на Камен или Димитър, зрителите ще разберат в новите епизоди на поредицата.

Предстои още по-ожесточен сблъсък между Камен и Димитър. „Камен ще се опита да върне любовта си отново, да спре войната, която има с Димитър или ако не я спре, да видим какво ще стане”, е коментарът на Калин Врачански за героя му Камен. Баща и син ще разменят силни думи и реални заплахи. Същевременно, Камен ще продължи да се бори със себе си и с кошмарите от миналото си, от които все по-силно зависи настоящето му.

Трудни времена се задават и за семейство Атанасови. В новите епизоди Елена Атанасова ще открие ужасяваща истина за семейството си, а най-големият кошмар на съпруга й Христо ще се сбъдне. „Както на сцената, така и на екрана е хубаво да има катаклизми за героя, да има препятствия, да има нещо, с което да се бориш, нещо, което да те весели, нещо, което да те кара да страдаш”, разкрива Георги Кадурин за героя си Христо Атанасов.

Още по-вълнуващ ще стане образът на Чарли. „При него постоянно се случват някакви нови неща - неочаквани, особени, страшни, приятни. Моят персонаж прави обрата в целия филм”, споделя Асен Блатечки за своя герой. Чарли е решен да стигне до края в плана си за отмъщение и ще извърши нещо наистина ужасно. Освен, че ще разберат какво е то, зрителите на bTV ще видят един от най-противоречивите образи на „Стъклен дом” и в непозната досега светлина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !