Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Нова ТВ с нови формати през пролетния сезон

отпечатай новината

01.03.2011 16:00 | Видян 6433 пъти

Нова ТВ с нови формати през пролетния сезон

Нова ТВ ще започне пролетния телевизионен сезон с поредица от нови предавания и лица. Разнообразието в публицистичните и забавните програми обещава да донесе на зрителите добро настроение в най-свежия сезон на годината, символ на промяната и новото начало.

Сутрешен блок с нови лица, очаквано завръщане, нов прозорец към света, нова причина да обичаме страната си, един четириног водещ - всичко това от март по Нова ТВ. Телевизията ще изненада зрителите си и с други новаторски решения още през настоящия сезон.

“Здравей, България” – ново начало

Сутрешният блок на Нова ТВ поднася поредната изненада на своята ранобудна аудитория. Промяната започва с новите лица – и двете с богат и ценен професионален опит. Той е репортер с опит в отразяването на политически и социални събития, а сред колегите си е известен с чувството си за хумор и неизчерпаема енергия. Тя е добре позната на зрителите на Нова ТВ, защото е сред най-добрите водещи на новини. Нова ТВ е убедена, че с тандема Цвета Кирилова – Евгени Генчев слага едно ново и още по-успешно начало на "Здравей, България". Очаквайте новите водещи от 7 март 2011 г.

Христо Калоферов ще се присъедини към екипа на сутрешния блок като водещ на ранните новинарски емисии.

“Часът на Милен Цветков” – една легенда се завръща…

Провокативен, цветен, обичан и мразен едновременно, той никога не оставя както събеседниците си, така и зрителите равнодушни към това, което прави. От 21 март Милен Цветков отново ще има своите неповторими 60 минути в ефира на Нова ТВ всеки делничен ден между 16.30 и 17.30 ч. Час, в който истината и свободата ще намерят своя най-нестандартен образ.

“Аз обичам България” (“I love my country”)

Вариететното гейм шоу „Аз обичам България” започва на 25 март 2011 г. Новият формат ще се излъчва веднъж седмично – всеки петък между 20.00 ч. и 21.30 в продължение на 3 месеца.

„Аз обичам България” се осъществява по лиценз на холандската продуцентска компания Talpa Media. Излъчва се в още 30 други държави по света. Предаването е чудесна алтернатива за лежерна и забавна петък вечер, с много любопитни и интересни факти, музика и страхотно настроение пред малкия екран.

В „Аз обичам България” един срещу друг застават два отбора, всеки от които съставен от един капитан и три популярни личности от различни възрастови групи. Капитаните са винаги едни и същи, а останалите членове на тима се сменят всяка седмица. В общо 7 рунда те трябва да отговарят на поредица от въпроси, свързани единствено с България и моменти от миналото и настоящето на страната. Кино, телевизия, история, политика и спорт са само част от областите, които ще предизвикват участниците. Публиката също участва в шоуто, като всеки отбор има агитка, която активно го подкрепя. Ако отборът спечели – печелят и неговите привърженици, поради което и те са особено мотивирани да помагат на своите фаворити.

“На инат”

На 21 март ще се състои и премиерата на късното комедийно шоу „На инат” в ефира на Нова ТВ – eдин познат на зрителите телевизионен формат, в който водещ е анимационният герой Марк О’Селски. Компания ще му правят Силвия Драгоева, както и малък бенд, предвождан от гласа на тазгодишната победителка в българския формат на Евровизия – Поли Генова.

Всяка вечер, от 23.00 ч, за половин час, зрителите ще могат да се забавляват с топ събитията и героите на деня, погледнати „две питиета по-късно” в обстановката на изискан нощен клуб, където магарето Марк е домакин, а гостите са винаги актуални.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !