Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гергана предложи брак на Андрей

отпечатай новината

01.03.2011 17:30 | Видян 6180 пъти

Гергана предложи брак на Андрей

На 28 февруари ( понеделник) в „Шоуто на Иван & Андрей” гостува фолк певицата Гергана, която за първи път се появи в ефир заедно с братовчед си – футболиста Стойко Сакалиев. Гергана и Стойко разказаха забавни истории от лудото си детство.

Футболистът призна, че братовчедка му има голям принос за футболното му развитие, защото когато били малки Гергана играела футбол заедно с момчетата и се изявявала като вратар. Тогава русокосата чаровница била с очила с ластик и с къса коса.

След години обаче, когато Гергана изпяла първия си хит „Губя те бавно”, всички от отбора на ЦСКА били луди по нея, разкри Сакалиев. Стойко сподели, че търси мъж на Гергана, но не й дава да се занимава с футболисти. „Футболистите не ме интересуват!” – категорична бе красавицата. Гергана обаче, не скри предпочитанието си към Андрей и публично обяви, че много харесва водещия. Според нея с Андрей доста си пасват, защото и двамата не могат да виждат много добре. Певицата не се спря до там. Изведнъж Гергана извади пръстен и смело го надена на пръста на наскоро развелия се шоумен. С този акт синеоката хубавица пред очите на цяла България предложи брак на един от желаните мъже у нас, който наскоро бе класиран в топ 25 на най-красивите българи.

За да скрепят роднинската си връзка Сакалиев извади бутилка с червено вино като призова двамата водещи и върли левскари да изтрият сините си сълзи, след загубата на „Левски” във вечното дерби преди броени дни.
Бившият играч на ЦСКА призна, че с удоволствие би работил в телевизията. Наскоро даже се снимал в клип на Ваня Щерева. Стойко избрал да се снима във видео клип с поп музика, а не фолк, защото определя ролята на мъжете, които участват в чалга клиповете като много статична и това не му допада. Самата Гергана споделя: „Никога не съм искала Стойко да участва в мой клип!”.

Иван & Андрей не пропуснаха да обсъдят и нескрития афинитет на Сакалиев към извънземните. Двамата водещи се запознали с футболиста преди години, когато той сам им се обадил и пожелал да участва в „Сблъсък”, но не на каквато и да е тема, а именно: „Има ли извънземен живот?”. Заради страстта на госта си към зелените човечета, Иван & Андрей съвсем тематично бяха поканили в студиото си уфологът Кубрат Томов. Г-н Томов е член на Българското астронавтическо дружество, на клуб „Човек, Земя, Космос” и е основател на Българското дружество по психотроника. Всички тези титли определено дават основание да вярваме, че Кубрат Томов разбира от извънземни, освен това и самият той се определя като такъв. Езотерикът бе категоричен, че Гергана и Стойко Сакалиев не са извънземни, но са се скитали в Космоса.
За финал Гергана изпълни и най-новото си парче „Който иска да вярва”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !