Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

DJ MaxiJazz от Faithless в България

отпечатай новината

02.05.2008 15:06 | Видян 1981 пъти | Гласували 1

DJ MaxiJazz от Faithless в България

 На 9 май в Ловеч ще се състои концерта на  Maxi Jazz от Faithless. Концертът е част от музикалния фестивал Lovech Party Fest 2008.

Публиката ще има възможност да чуе невероятните му сетове и известни парчета. Именно музикалните му способности обещават да превърнат "Деня на победата" в нощта на купона.

Подгряващи ще бъдат 3D (a.k.a. DJ AnneMiek Trio), които оставиха незабравими впечатления сред 2 000-те гости  на J&B Star a Party в Софийската опера.
По време на концерта на сцената в Ловеч ще има впечатляващо акробатично шоу, кокилари, жонгльори.
От своя страна J&B Star a Party ще повторят уникалното от Софийска опера парти - висок коктейлен градус, авангардни прически и вашия шанс да дадете своето звездно интервю пред телевизионните камери. Комбинацията от нестандартно парти и уникални DJ-и гарантира незабравимо забавление в Ловеч. Купонът ще продължи в специално създадения J&B box под шатрата на цирка в града.


Maxi Jazz, чието истинско име е Максуел Фрейзър е бил вече в България, като част от Faithless на 16.04.2004 г. Концертът в Зимния дворец тогава събра техно-феновете от цяла България. Не по-малко хора се очакват и на 9 май в Ловеч. Малцина обаче знаят, че изпълнителят на култовата песен "God is a DJ", е запален автоманиак. Благодарение на огромното количество камери в Лондон и любовтта си към високите скорости, в момента Maxi Jazz e лишен от шофьорски права. Въпреки това, той е активен автомобилен състезател, притежаващ собствен отбор - Maxi Jazz Racing. През последните две години той се състезава за купата на известни спортни атомобили във Великобритания. Там световноизвестният DJ е един от най-старите пилоти и същевременно състезателят с най-малко опит. Maxi Jazz e горд собственик и на автомобил,притежаващ две имена - будистко и улично. "Орхидеената стая", естествено, е будисткото, а "Бисквитката" е уличното. Това е колата, в която Maxi желае да бъде изгорен след смъртта си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !