Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Арестуваха Кристина Агилера за алкохолна интоксикация

отпечатай новината

02.03.2011 11:20 | Видян 3475 пъти

Арестуваха Кристина Агилера за алкохолна интоксикация

Срещу певицата е било повдигнато обвинение заради интоксикация на обществено място, след като колата на приятеля й била спряна. Американска поп изпълнителка Кристина Агилера и приятелят й Матю Рътлър бяха арестувани в западен Холивуд през нощта на 28 февруари срещу 1 март.

Полицията, цитирана от "Дейли мейл" твърди, че задържането й е заради интоксикация на обществено място. До такова заключение стигнали органите на реда, след като колата на приятеля й била спряна. Той е бил задържан за шофиране в нетрезво състояние, заяви говорителят на местното шерифско управление Стийв Уитмор.

Колата, в която Агилера се возила, била спряна около 2,45 ч сутринта близо до нощен клуб в западен Холивуд.

„Когато слезе от колата, не можеше да се държи на краката си. Трябваше да й помогнем да застане. Не знаеше къде се намира, дори не можеше да обясни къде точно живее и кой е адресът й. Закарахме я до районното за нейно добро“, каза в изявление за медиите Уитмор.

По-късно - около 7.30 ч. сутринта, певицата е била освободена срещу гаранция от 250 долара, заяви говорителят, като допълни, че звездата няма да има нужда да се явява в съда.

Срещу нейния приятел Матю Рътлър също е било повдигнато обвинение, но гаранцията му е била определена на 30 хил. долара.

Агилера спечели първата от четирите си награди "Грами" през 1999 г. като най-добър нов изпълнител. Тя потвърди официално за връзката си с Рътлър през декември миналата година. Гласовитата Агилера и бившият й съпруг Джордан Братман се разделиха миналата година, пет години след сватбата им през 2005 г., въпреки че двамата нямаха планове за развод.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !