Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

Започнаха снимките на новия български сериал “Седем часа разлика”

отпечатай новината

06.03.2011 16:40 | Видян 3960 пъти

Започнаха снимките на новия български сериал “Седем часа разлика”

В ролите зрителите на bTV ще видят Ваня Цветкова, която прави голямото си завръщане в българското кино със „Седем часа разлика”, популярния актьор и ТВ водещ Малин Кръстев, известния театрален и кино актьор Симеон Лютаков, както и Георги Стайков, Александра Раева, Мария Статулова, Калин Сърменов, Ники Сотиров и други.

Действието се развива паралелно в два града – София и Ню Йорк. Там живеят членовете на две български семейства, чийто професионален живот е неразривно свързан с престъплението и наказанието. Разделението и личните конфликти между тях са породени не само от часовата разлика, но и от разликата в поколенията, любовта и омразата, политиката и икономиката, пропастта между богати и бедни. В драматичната поредица зрителите ще видят автентични кадри от Ню Йорк, екшън сцени, разтърсваща любов, сложни взаимоотношения и обрати.

„Седем часа разлика” е единствената българска серийна филмова продукция със сюжет, вдъхновен от реални събития. bTV отново ще зарадва зрителите с качествен български сериал, който обаче за първи път ще разкаже история между два континента. Сериалът е по-различен от познатите на зрителите и вярвам, че с него за пореден път ще създадем тенденция в създаването на ТВ съдържание”, коментира Апостол Пенчев, директор „Телевизионни програми”, bTV Media Group.
Филмът се снима с най-модерна техника.

Режисьор на „Седем часа разлика” е Магърдич Халваджиян. Главни сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева. Главен оператор е Силвестър Йорданов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !