Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Мария Илиева води класацията за любима песен

отпечатай новината

06.03.2011 17:30 | Видян 4180 пъти

Мария Илиева води класацията за любима песен

Докато успехите на Мария Илиева зад граница се множат, певицата не спира да радва и българските фенове. Графикът на звездата през последната седмица включваше три последователни изяви в България и чужбина, като навсякъде очарователната й усмивка и впечатляващ талант пленяваха публиката.

В края на февруари над 1000 варненци пяха “I Like” с Мария Илиева. Талантливата изпълнителка  препълни клуб Planet във вечерта на неговото откриване и представи за пръв път на живо в морската ни столица най-новия си хит. Гост изпълнители бяха Калин Вельов и артистите на Стерео стая Криста и B.O.Y.A.N., чиито самостоятелни изяви предизвикаха фурор. Несъмнено за Варна съчетанието на откриването на Planet и промоцията на “I Like” се превърна в най-запомнящото се събитие за сезона.

Само два дни по-късно Мария Илиева, маестро Славил Димитров и Русенския симфоничен оркестър подариха невероятно изживяване на почитателите на качествената музика в Русе. Концертът беше част от поредицата „Една любовна вечер с Мария Илиева”, в която изпълнителката представя хитовете си и популярни джаз стандарти в нов симфоничен аранжимент, създаден специално от Славил Димитров. Енергията на публиката и на всички музиканти на сцената, сред които специалните гости Криста, B.O.Y.A.N. и Елена Кокорска (беквокали) и Теодор Петков – Тото (роял), превърна вечерта в уникално удоволствие.

Късно снощи Мария Илиева се върна от Брюксел, където бе домакин на празненството в Еропейския Парламент по случай Националния празник на България. Специални гости на събитието бяха Президентът на Европарламента Йежи Бузек, еврокомисар Кристалина Георгиева, кметът на столицата Йорданка Фандъкова, министър Вежди Рашидов, проф. Николай Овчаров, Христо Стоичков и Теодосий Спасов. Събитието предизвика голям интерес и привлече над 1000 евродепутати и специални гости като зрители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !