Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Драго Чая: Звездите ни са първи само на село

отпечатай новината

12.03.2011 09:00 | Видян 3727 пъти | Гласували 1

Драго Чая: Звездите ни са първи само на село

Има ли човек до Вас?

Не, за съжаление съм сам.

Суеверен човек ли сте и ходите ли по врачки?

По принцип не съм, но неотдавна посетих една врачка. За първи път в живота си отидох на такова място. Тогава ме изуми колко неща от миналото, които няма откъде да знае, ми позна. Това ме заинтригува и започнах да я разпитвам за бъдещето. Нямам желание да изпреварвам събитията и да променям живота. Именно заради това не обичам да ходя по врачки. След този случай обаче отидох на гледачка, която естествено ме позна веднага и започна да ми говори неща, които всеки знае за мен. Накрая ми каза, че скоро ще срещна голямата си любов, която ще е от Перник.

Неотдавна споделихте, че последните три години са Ви се случвали все лоши неща. Вярвате ли в черната магия?

За черна магия не може и да става дума, дори не го свързвам с късмета си. Това, че почина баба ми и се случиха други неприятности от този род го отдавам на съдбата. Срещнах финансови затруднения и според мен това се дължи на недостатъчно разум от моя страна.

Какво бе нивото на тазгодишната Евровизия?

Такова, каквото е и нивото на българската музика. Винаги съм казвал, че нашият представител на Евровизия няма как да кацне от друга планета. Нивото е огледално на това, което се случва в шоубизнеса в България. Поли Генова беше блестяща, честно казано останах много разочарован когато миналата година с нейната страхотна балада остана втора.

Имахте ли фаворит?

Поли Генова и младежката група 032.

Защо повечето български поп звезди отказаха да участват?

Защото е много лесно да бъдеш първи на село и е кофти да приемеш факта, че си последен в града. Много е трудно да стъпиш на сцена от такова ниво. Аз не бих си позволил да участвам на Евровизия, защото си давам сметка за какъв конкурс става въпрос. Имам много реална преценка за себе си. Наличието на доста потенциални победители ме кара да се надявам някой ден и България да спечели музикалния конкурс. Но в един момент, когато застанеш срещу конкуренцията, се започват едни съвети, коментари, може би от това се притесняват истинските звезди в България. Много бих искал да видя Мария Илиева на Евровизия, тя има страхотен глас.

Има ли място поп фолкът на Евровизия?

Разбира се, че има място, след като е толкова популярен в България. Освен това смятам, че от гледна точка на опит има много изпълнители, които са се доказали. България е държава, в която има отвратително социално лицемерие. Да вземем Русия, където превръщат в мегахитове парчета, които при нас се смятат за жалки.

Каква е причината да не харесвате Човека глас – Красимир Аврамов?

Нямам такива филми. На миналата Евровизия песента на Поли ми харесваше повече, нямам никакво по-специално отношение към него. Даже преди два дни се чухме.Каза че пише книга. Не може да има лични отношения в професията. Нищо лично... С Поли пътувам много често, даже я поканих преди нова година в Москва. Мога да кажа, че сме си приятели.

Чували ли сте се скоро с Лили Иванова?

Не съм се чувал с нея и не поддържаме отношения от много време.

Защо според вас акциите й паднаха толкова рязко?

Не говорете глупости!!! Лили Иванова е единствената звезда в България, тя е недостижима заради това, което е постигнала.Никога няма да кажа нещо по-различно. Не може да й падне популярността. Тя е единствената, която работи тук, която продължава да пълни залите. Всички разчитаме на частни партита, а тя се издържа само от концерти.

Как се роди идеята да направите постоянен градски цирк?

Мечтаех от малък да бъда цирков артист. Още като студент първи курс получих първия си ангажимент в цирк. Всеки един артист има нужда от свой дом, тази роля играе постоянният цирк. Ветераните в тази област имат нужда от място на което да се събират, да си разказват, да си споделят.

Как се запознахте с кака Лара и защо решихте да правите общо предаване?

Лара я познавам от първите години в БНТ, а това беше преди 20 години. Тя е най-близкият ми приятел в телевизията. Идеята да ни събере беше на продуцентите на предаването, за което се радвам изключително много.

Пътувал сте много, с какво се различава манталитетът на българина от този зад граница?

Българинът е нездраво любопитен към личния живот на другите, защото по този начин компенсира липсата на успех. Комплексирани сме и това много ме потиска. Зад граница живеят много по-спокойно. Всичко това е заради жестокото обедняване на народа ни.

Как ще коментирате слуховете, че сте имали интимни отношения с Миро?

Няма да ги коментирам, защото не съм имал.

автор: Деница Бобева

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !