Линдзи Вон става спортен коментатор

Американката Линдзи Вон, която сложи край на кариерата си...

Министерството уж дава някакви пари,...

„Почти година продължава сагата с помощите за...

Трети сезон на „Кости” за първи път в национален ефир

отпечатай новината

15.03.2011 15:40 | Видян 1274 пъти

Трети сезон на „Кости” за първи път в национален ефир

Виртуозната, но социално неадаптирана съдебна антроположка доктор Темперънс Бренън работи в института "Джефърсън" във Вашингтон, Колумбия. Тя е незаменимият помощник на ФБР, когато става въпрос да се разгадае престъпление по открити човешки части от скелет. Доктор Бренън може да идентифицира самоличността на убития години след като е настъпила насилствената смърт.

Въпреки професионалните и човешки спорове с партньорa от екипа й – агент Cили Буут, въпреки бюрокрацията, корупцията и неколегиалните спънки, тандемът неизменно достига до разгадаване дори на най-заплетения случай.

Няколко въпроса останаха без отговор в края на втори сезон: Какво се случи, след като Анджела и Ходжинс напуснаха олтара, оставяйки Бренън и Буут на тяхно място? Ще змамине ли Зак за Ирак? Ако да, какво ще му се случи? Ще възобновят ли Кем и Буут своята връзка?

В третия сезон на кости, Бренън и Буут се намират по следите на сериен убиец, който се отървава от останките на своите жертви на надлези на магистрали. Бренън също така трябва да се справи с делото на баща й Макс Кийнън (Раян О’Нийл) за убийството на заместник директора на ФБР.  

"Кости" е американски комично-драматичен телевизионен сериал, който тръгва по Fox Network на 13 септември 2005 г. В главните роли са Емили Дешанел и Дейвид Бореаназ (познат ни от "Бъфи, убийцата на вампири"). Премиерният епизод е събрал пред екраните в САЩ 10 милиона зрители. Поредицата има номинация за награда EMMY.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !