Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Графа водещ на Нашите 20 по БГ Радио

отпечатай новината

17.03.2011 10:00 | Видян 4641 пъти

Графа водещ на Нашите 20 по БГ Радио

Рождените дни и юбилеите по БГ РАДИО продължават – след празнуването на деветия рожден ден на сутрешното предаване Стартер и 10-тата годишнина на БГ РАДИО, идва ред и на 500-ното предаване Нашите 20. Няма друга класация в българския ефир, която да може да се похвали с толкова дълъг радио живот! 

Нашите 20 е едно от първите предавания в ефира на БГ РАДИО. Класацията стартира през 2001 година като първата класация за българска музика на база ротация. Първият номер 1 в първия брой на класацията е Необяснимо на Ирра. Всяка седмица в Нашите 20 се подреждат 20-те най-излъчвани песни в ефира на БГ РАДИО. Предаването се излъчва всяка събота от 18 ч. с повторение в неделя от 11.

Сегашният програмен директор на радиото – Ирина Бъчварова, е първата водеща на Нашите 20. Нейна е и концепцията водещият да е жив образ, характерен с чувство за хумор и обезоръжаваща непосредственост, който разказва своите лични истории докато отброява хитовете на седмицата. Един от най-куриозните случаи през годините е, когато заедно с водещата води и едно... куче - бийгълът Арон, който отброява от 20 до едно с лай.

В момента Лора Коцева води Нашите 20, които на 19 март ще излъчат своя брой 500. Освен Лора, зад микрофона ще застане и българският изпълнител с най-много песни номер едно в Нашите 20 – Графа. Той е изпълнителят не само с най-много песни номер едно, а и с най-много песни в класацията през годините – солови и в дуети!

Не пропускайте юбилейния 500 брой – тази събота, 19 март от 18ч. и повторението в неделя на 20 март от 11ч .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !