Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Весела Нейнски за Освалдо Риос: Искаха да му вземат парите

отпечатай новината

26.04.2008 09:00 | Видян 22094 пъти | Гласували 3

Весела Нейнски за Освалдо Риос: Искаха да му вземат парите

Весела Нейнски е оперна и поп певица, преди година стана лице на модна агенция Princess. Спомняме си я и с участието й в първото издание на ВИП Брадър – тя бе първата, която сама пожела да напусне риалитито.
Когато чуем името й, веднага се сещаме и за Освалдо Риос. Защото Весела и латиноамериканската мегазвезда изживяват бурен любовен романс...
Със сигурност милиони дами меко казано завиждат, но това е факт. Помни се как го причакваха в лобито на неговия софийски адрес – хотел Хранков. Нейнски и Освалдо стават гаджета, след като тя елиминира с чар конкуренцията. Даже той я наричал “Моята кукла Барби”.
Певицата ни изпрати снимка, която досега не е публикувана никъде. Тя и Риос се разхождат по плаж на неговия остров Пуерто Рико през лятото на 1998 година.
Брадърката признава, че все още не е гледала сериала Зоро, в който се изявява нейният бивш любим. “Не мога да коментирам самия филм, но той със сигурност се справя добре с ролята си, защото е страхотен професионалист”, коментира Весела.
И продължава: “Знам, че преди години имаше сериозни семейни проблеми. Но съм сигурна, че това са инсинуации на бившите му съпруги. Още докато аз бях с него, не спираха да го преследват, а медиите се надпреварваха да търсят сензации. Идеята беше той да бъде злепоставен, а те да спечелят от това.  В крайна сметка – както обикновено се случва, ставаше въпрос за пари. Бившите му жени искаха да му вземат колкото се може повече. Абсолютно невъзможно е той да посегне на някого, камо ли на жена! Познавам го като изключителен, стопроцентов джентълмен. С мен винаги се е държал страхотно. Караше ме да се чувствам като истинска дама. Няма начин този човек да е насилник. Радвам се, че нещата около него са се оправили. Дано и в кариерата, и в личния му живот всичко да тръгне нагоре, защото той го заслужава. Не мога да кажа нищо лошо за него”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !