Люси заряза Марчела

Край на един от най-хубавите етапи в живота си сложи...

Филмът Събитието с награда Синелибри...

Френската драма „Събитието“ (2021) спечели...

Проф. Вучков участва в риалити за поставяне на ботокс

отпечатай новината

17.03.2011 17:10 | Видян 4929 пъти

Проф. Вучков участва в риалити за поставяне на ботокс

На 16 март (сряда) видяхме една съвместна продукция на „Шоуто на Иван & Андрей” и радио К2. Главно действащо лице бе проф. Юлиян Вучков! На живо в студиото гостува журналистката Илияна Беновска с подробности около участието на проф. Вучков и приятелката му в риалити за поставяне на ботокс. 

Първоначалната идея на мениджърката на радио К2 била да направи пътуване с проф. Вучков из политическите потайности на София, което да се предава пряко по радиото. В последствие решила, че ще е още по-добре всичко това да бъде заснето и от телевизия и така се родила копродукцията.

Така екип на „Шоуто на Иван & Андрей” и на радио К2 проследиха 1 ден на проф. Юлиян Вучков. По време на пътуването на професора му бе зададен въпроса дали има вероятност да се кандидатира за президент. На това Вучков отвърна така: „Годините ми не са малко и не е подходящо да се включвам в политическия живот, а и харесвам професията си!”.

Телевизионерът коментира външния вид на президентите на България през годините. Г-н Вучков изкритикува Желю Желев: „Изглежда много зле и най-малко има академична физиономия!”. А за настоящия държавен глава Георги Първанов сподели следното: „Видът му е по-добър от това, което говори!”.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !