2026 VW T-Roc се крие на пръв поглед...

Въпреки че този месец празнува седмия си рожден ден,...

Кои са най-добрите дуети на всички...

Бритни Спиърс и Елтън Джон Отдавна Бритни Спиърс не...

Уорлик хвана Биляна Петринска

отпечатай новината

18.03.2011 15:20 | Видян 4168 пъти

Уорлик хвана Биляна Петринска

Чисто ново гадже си има американският посланик у нас Джеймс Уорлик. Супер 19' разбра, че поредното завоевание на дипломатът е актрисата от Народния театър Биляна Петринска. Двамата се сдушили преди близо два месеца докато играли голф, като и в момента зелените морави били любимото им място за усамотение. Биляна била много притеснена да не ги хванат и често правила параноични сцени, които създавали проблеми на Уорлик.

В последния момент променяла местата на срещите, което затруднявало охраната на Негово превъзходителство. Веднъж дори го принудила да не отиде на коктейл, на който е бил канен. Биляна го поставила в изключително неудобно положение, при което му се наложило да се извини на домакините и да отиде с нея на друго място. Въпреки затрудненията Уорлик бил омаян от тамнокосата красавица и не можел да й откаже нищо.

Негово превъзходителство е известен със симпатиите си към родните ни актриси. Той поддържаше близки отношение с Галя от бившия дует Каризма и не веднъж е изразявал възхищението си от Яна Маринова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !