Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Гло записва тайно песен с колежки

отпечатай новината

22.03.2011 15:30 | Видян 15819 пъти | Гласували 3

Гло записва тайно песен с колежки

Според информатор на СЛАВА Глория била събрала в гаража си в къщата й в столичния квартал Павлово няколко колежки, които записали ремикс на хита на Румяна - "Две очи разплакани". Песента ще бъде преставена в сряда (23 март) на 13-ите годишните награди на списание "Нов фолк".

Глория е привлякла за записа, който се пази в дълбока тайна, старата си приятелка Тони Дачева, Преслава, Цветелина Янева, Стефан Митров и дъщерята на Румяна - Марияна. Хитът отпреди 20 години е с нов аранжимент и е направен с по-тъжнозвучене, за да разплаче публиката.

В гаража на Гло, който е превърнат в студио, спешно са дошли специалистите по звуци от "Пайнер" в Димитровград, за да изчистят записа.В следващите седмици режисьорът Люси Иларионов пък ще заснеме клип за новата песен. Интересен е факта, че за записа не е поканена певицата Диана, която бе най-близката приятелка на Румяна. Позабравената фолк изпълнителка положи доста грижи за децата на Румяна, когато нямаше кой да се грижи за тях. Днес дъщерята на загиналата певица, Марияна, живее в Бургас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !