Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

„Метрополис” наистина премина всички граници

отпечатай новината

23.03.2011 15:40 | Видян 2849 пъти

„Метрополис” наистина премина всички граници

Още с първите си два епизода „Метрополис” по Нова ТВ предизвика хиляди коментари сред зрителите. Миналия вторник митовете за истинският мъж бяха разбулени. Водещият Живко Константинов само за един час успя да ни разходи из земното кълбо, а неговите кореспонденти ни запознаха с удивителни и учудващи представи за истинският мъж от различните части на света.

Оказа се, че мъжът в Бразилия, например, държи изключително много на външния си вид. В страната на най-страстните карнавали мъжете до толкова са подвластни на вида си, че не пропускат да посетят козметичен салон, за да си направят маникюр. В Афганистан един истински мъж ходи с високо вдигнати панталони и се нарича „кака”. Кореспондентът от Холандия разкри, че истинските мъже там посещават курсове по мъжественост.

Като типични балканци ние затвърдихме, че българският мъж е най-качествен. Според изявения плейбои и културист Митьо Крика мъжът е мъж, когато има любовници. Според него един истински мъж трябва да има добър външен вид, да кара хубава кола и да разполага с добри доходи.

В друг край на България мъжете смятат, че истинският мъж е типичният мъж от балкана. За да запознае зрителя от близо с тази гледна точка, водещият ни отведе на празник на сланината и ракията в китното планинско градче Априлци. Според анкетата, направена в центъра на София се оказа, че Бойко Борисов е идеал за истински мъж в нашата родина.

Снощи Живко се зае с нелеката задача да потърси отговори на въпроса как самотните преживяват самотата или плачат ли необвързаните или са по-щастливи от всякога? Кореспондентът в Токио – Мао, ни срещна с едно „самотно” момиче, което освен любовта на кучето си, може да получи и любовта на всеки мъж, когото пожелае. Оказа се, че в страната на изгряващото слънце е практика необвързаните да си взимат гадже под наем.

В Шанхай разгледахме пазара за годежари, където е традиция родителите на необвързаните да им търсят половинка. Изборът е много труден и важен, а критериите са доста високи.

Прехвърлихме се в нашата родина, където също се разходихме из пазара за булки в Стара Загора, който се прави всяка година на „Тодоров ден”. Макар и различни като култура, си пролича, че имаме доста общи неща с китайците, защото и ние си имаме определени правила и критерии при избора на младоженец или булка.

Третият епизод на „Метрополис” предстои - 29 март, 20:00 ч., когато ще се потопим в тайните на нашите съседи от цял свят за вечна младост...

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !