Сидни: Най-зеленият и най-чистият...

Всеки си представя операта в Сидни, когато стане дума за...

BMW M2 от 2025 г. е още по-могъщо с...

Подобно на по-големите си братя и сестри M3 седан и M4...

Холандско диджей нашествие в София на 27-ми март

отпечатай новината

24.03.2011 11:00 | Видян 1840 пъти

Холандско диджей нашествие в София на 27-ми март

Диджеите на един от най-популярните парти лейбъли в Амстердам CARNIVALE ще гостуват за пръв път в България този уикенд. Става въпрос за Rik Woldring, Jop и Ben Komor, които ще станат част от неделното следобедно парти SUNDAY в Culture Beat на 27-ми март.

Техният лейбъл е сред най-бързо развиващите се на холандската клубна сцена като причина за това са именно артистите, които ще посетят партито тази неделя. Техните имена можем да срещнем в листите на големи фестивали за електронна музика като Amsterdam Dance Event, Dance Valley и Awakenings, редом до имената на Marco Carola, Luciano, Ricardo Villalobos, Davide Squillace.

Освен Rik, Jop и Ben В събитието на 27-ми март, участие ще вземе още един холандец – това е резидентът на SUNDAY Tony Boogs, към който ще се присъединят Liubo Ursiny и талантливият Nick Nikolov (aka Surrealism).

Именно последните трима са в основата на SUNDAY концепцията, която в последните месеци набра изключителна скорост и все по-често изненадва своите най-верни последователи с нестандартните си идеи. За по-малко от година, събитието успя да наложи нова линия на клубната сцена в България и да привлече на своя страна феновете на електронната музика, търсещи алтернативни начини за забавление.

Начало на партито ще бъде сложено в 6 следобед, а очакванията са то да продължи до късно след полунощ. Цената на входа е 5 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !