Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Лияна пропя на руски

отпечатай новината

28.03.2011 16:40 | Видян 4320 пъти | Гласували 1

Лияна пропя на руски

След като впечатли читателите с фотосесията си в четвъртия брой на Mr.BiG, Лияна бе и звездата на горещо парти, в наскоро открития  Руски клуб „Большой”. Певицата очарова гостите на събитието, с някои от най-големите си хитове и няколко руски шлагера.

Нейните изпълнения се редуваха със специално руско караоке, в което се включиха собственичката на салони „Магама” Вили Боршукова, дизайнерката Жени Борисова и тенорът от формация „Уникалните гласове” Георги Петров. Той впечатли всички с изпълнението си на „Очи чёрные” и заслужено си спечели бутилка водка „Большой”. Останалите награди за осмелилите се да излязат на сцената бяха предоставени от Cycle Lounge, пури Don Corleone и мебелни салони “Varano”.

Печелившите бяха аплодирани от представители на българския и руския бизнес елит и от популярни личности като Юлияна Дончева и Станислав Недков-Стъки, Олга Ускова, Наталия Караянева, Аглика Павлова и Виден Георгиев, Стайко Стайков, певците Краси Аврамов, Стоян Петров и Владо Димов.

Малко по-късно организаторите на събитието, техните партньори и част от гостите продължиха купона в шоу бар No Limit, където атмосферата стана още по гореща с мъжкия и дамски стриптийз от програмата на заведението.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !