Уроците на Блага отива на...

Уроците на Блага, новият филм на режисьора Стефан...

Правят копие на Оскара на Мами от...

Хати Макданиел е първата актриса от афроамерикански...

Таня Боева с грандиозен концерт в Сиатъл

отпечатай новината

29.03.2011 17:00 | Видян 5534 пъти

Таня Боева с грандиозен концерт в Сиатъл

Таня Боева изнесе грандиозен концерт в Сиатъл – най-големият град на американския щат Вашингтон, миналата вечер. Звездата на „Ара мюзик” замина за страната на неограничените възможности, за да „зареди батериите си” и да се вдъхнови за нови проекти, но реши да поеме и един работен ангажимент заради почитателите си там. Те я чакали с нетърпение след миналогодишния й гастрол в същото заведение.

„ROMIOS Pizza and Pasta” е типичен американски ресторант, но собственикът му е наш сънародник и, когато има такива скъпи гости като Таня, организира не съвсем български, а по-скоро интернационални партита. Тази година емигранти от различни балкански страни заедно посрещнали пролетта, като изпълнителката на „Нощта на чуждите” и „Кой е Тузара” ги веселила повече от три часа. Освен с песни от нейния репертоар, тя зарадвала присъстващите с гръцки, сръбски и македонски златни хитове, с народна музика, а местните посетители поздравила с няколко английски поп парчета. Получил се купон, изпълнен с много полюсни емоции – от носталгия до еуфория, но останал незабравим за всички.

Таня Боева вече е преполовила едномесечния си престой в Америка. Наслаждава се на всяка минута там - оранизира си задължителните за всяка жена шопинг турове, но и се старае да посети възможно най-много забележителности. Очарована е от музея на музиката. В Сиатъл иска да види още големия аквариум и символа на града – монументът, наречен „Космическа игла”. След това ще се отправи към Чикаго. А, като се завърне в България, е обещала веднага да се заеме със записите на нов сингъл.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !