Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Комедийния сериал "Моето име е Ърл" стартира по ТВ+

отпечатай новината

31.03.2011 09:30 | Видян 3238 пъти

Комедийния сериал

Комедийният сериал на Twentieth Century Fox „Моето име е Ърл” (My name is Earl) се завръща в ефира на TV+.  От 30-ти март, първият сезон на хитовия щатски сериал ще завладее отново екрана с екстравагантното си чувство за хумор и увлекателния начин, по който разказва историята на погрешния избор. Сериите от първия сезон,  телевизията ще излъчва по две последователно от 21:30 до 22:20 часа.

Главен герой в едноименния сериал е Ърл (Джейсън Лий), който е далеч от представата за положителен герой заради множеството погрешни завои, които е вземал по магистралата на живота. И тогава проблясък на светлина променя неговия живот, превръщайки го в епична история за човек, който се опитва да направи невъзможното – да върне времето назад.

Всичко се променя, след като той спечелва малка награда от лотарията и най-вече след като не успява да вземе така желаната награда, защото ...го блъска кола и той изгубва печелившия билет. В болницата, където е настанен, Ърл гледа предаване по телевизията, в което се разисква темата за кармата и как тя влияе върху живота на хората. Тази теория оказва толкова силно влиянив върху Ърл и в неговото съзнание се оформя идеята, че съдбата е тази, която се е намесила в този момент и в сблъсъка с колата той вижда наказание за всички злодеяния, които е извършил. Неговото приключение започва след като прави списък с всичките си грехове и се отправя на дълго пътуване, за да срещне всички хора от списъка и да получи прошка от тях.

Задачата никак не е лесна за сметка на екшъна, тъй като списъка му включва повече от 300 прегрешения сред които „направих се на мъртъв, за да скъсам с гадже”, „случайно подпалих гора”, „откраднах пари от слепец” и др.
В своя пилотен сезон, „Моето име е Ърл”, печели наградата „People’s Choice”, две награди „TCА”, наградата на SAG за групово изпъление в комедия и две награди Еми за изпълнителните продуценти Гарсия и Бъкленд за сценарий и режисура. Доста впечатляващо.

Няколко верни приятели се присъединяват към Ърл в неговото приключение за изчистване на кармата: неговият злополучен брат Ранди (Итън Супли) и красивата Каталина (Надин Веласкес). Дори Дарнел (Еди Степълс), собственикът на Crab Shack, където ърл пие бира, предлага своята помощ. Но големият проблем е бившата съпруга на Ърл, Джой (Джейми Пресли), която няма да си мръдне пръста, за да му помогне, ако няма да получи нещо.


Актьори: Джейсън Лий, Итън Супли, Джейми Пресли, Надин Веласкес и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !