Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Захари Бахаров: „С красивите жени е лесно да снимаш голи сцени, трудно е с грозничките...”

отпечатай новината

01.04.2011 15:40 | Видян 4832 пъти

Захари Бахаров: „С красивите жени е лесно да снимаш голи сцени, трудно е с грозничките...”

Заснемането на голи сцени с красиви жени, освен работа, е и удоволствие, каза вчера в „На инат” Захари Бахаров, звезда в копродуцирания от Нова ТВ филм „Love.net”. „То с красиви е лесно, с грозничките е трудно”,  оплака се той.

За личния си живот актьорът гледа да не говори много и го пази от публичното внимание. Марк разкри, че разполага със снимки на Максим - бебето на Бахаров и тв водещата Диана Алексиева, но уважава решението им да не го показват. „Да не ни го урочасат разни гадове”, беше откровеното обяснение на таткото защо не иска да показва сина. Марк пък го посъветва да му вържат едно червено конче и да покажат малкия на света.

Не особено разговорливият Бахаров се посмя доста повече от обикновено и разкри някои подробности около новия фил. „През цялото време съм облечен”, така той отговори на въпроса на Марк дали зрителките пак ще плакнат очи в традиционно голото тяло му тяло във филмите. „Аз играя журналист, който си мисли, че е много сериозен журналист”, поясни Захари.

Магарето не се стърпя да попита дали на премиерата преди няколко дни са се засекли с премиера. Потупвайки го по рамото в типичния си стил, Борисов похвалил Бахаров. „Ами да. Даже ми каза, че много добре ми се е получило”, засмя се актьорът. Стана ясно, че не се е засякъл обаче с културния министър Вежди Рашидов и не знае неговите отзиви за ролята му. „А твоите отзиви за неговото изпълнение като министър?” – попита Марк. В отговор Захари си послужи с цитат от Сталин, който казва, че кадрите решават всичко.

Тази вечер Марк О’Селски ще отбележи деня на лъжата нетрадиционно. Негов гост ще бъде специалистът по невербална комуникация д-р Андреана Евтимова, която ще разкрие специално за зрителите „На инат” как можем да разпознаем лъжата дори без да слушаме какво ни говорят насреща и дали политиката може без лъжа...

В началото на следващата седмица, в понеделник, анимационният водещ ще посрещне Ивайло Дражев – ефективно осъден  футболен бос, дни преди да влезе в затвора. Във вторник гост на шоуто е  Александра Жекова - световната шампионка по сноуборд, а в сряда Си Си Пъркинсън - холивудска актриса и продуцент, собственик на телевизионен канал в Лос Анджелис, бивш жокей и световен шампион по конен спорт, има многобройни роли и участия в телевизионни и филмови продукции, партнирала на световноизвестни актьори.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !