Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Абрамович с най-скъп дом на Острова

отпечатай новината

29.04.2008 12:57 | Видян 4341 пъти

Абрамович с най-скъп дом на Острова

Роман Абрамович, милиардерът, собственик на футболен клуб Челси, е подал плановете за строеж на най-скъпата частна резиденция във Великобритания, пише британският вестник “Телеграф”.

В настоящия си вид бъдещото най-луксозно здание на Острова представлява две долепени една до друга къщи на модния площад “Лаундс”. През 1998 г. въпросните са били разделени на 9 апартамента. Малко след това Абрамович закупува един от тях, за да живее там, докато пребивава в Лондон, като от тогава е станал собственик на всички останали жилища.

Миналия септември той купува и земята за 1.8 млн. лири. Строителните планове включват решението на руския емигрант  да запази елегантния викториански изглед на сградите, но да отрупа интериора с разкош, който да отговаря  на външния им вид. Според осведомени източници мястото щяло да бъде “царствено” и модерният напоследък минимализъм нямало да присъства никъде.

В светлината на тази информация Лондон изглежда заслужава първото си място в новообявената класация на Форбс за най-стилен град в света. То му е присъдено за хармоничната му мултикултурна общност и за изградения му въпреки това единен и уникален облик.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !