Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

„Здравей, България!” в „Шоуто на Иван & Андрей”

отпечатай новината

08.04.2011 12:20 | Видян 3952 пъти

„Здравей, България!” в „Шоуто на Иван & Андрей”

На 7 април ( четвъртък) Иван & Андрей превърнаха вечерта в утро като посрещнаха в шоуто си лицата от сутрешния блок на Нова ТВ - „Здравей, България!” – Цвета Кирилова & Евгени Генчев, Павел Владимиров и Христо Калоферов.

Цвета Кирилова работи за „Здравей, България!” от около 10-тина години. Красивата новинарка сподели, че си ляга късно, към 00:30 часа, но независимо от това, всяка сутрин става в 04:00 призори. „Моето призвание като усещане, е да съм водеща на новини! Там се чувствам силна!” – коментира Кирилова. Половинката на Евгени Генчев в сутрешния тандем на Нова, бе откровена за екипа си: „Спорове има задължително, защото всички сме с по-особена индивидуалност, но сътрудничеството помежду ни, води до добри резултати!”. Ранобудната водеща призна, че не ходи по моловете и за това може да се посвети на секс от петък до неделя, пошегува се тя в духа на двамата шоумени.

Иван & Андрей бяха открили доста конфиденциална информация за колежката си като това, че Цвета обича да говори с непознати, приятно й е да я ухажват, но си няма приятел. „Работата ми е много обсебваща, и за това нямам гадже! Ако партньорът не разбира в детайли работата ми, не може да имаме нормални взаимоотношения!” – искрена бе тя. Освен всичко това, двамата шоумени научили, че настоящата водеща на „Здравей, България!” има тайна страст към моторите и високите скорости. Цвета Кирилова веднага си призна: „Много искам да имам голям и хубав мотор! Представям си мотора като жребец!”.

Христо Калоферов изяви танцувалния си талант на сцената на мечтите – „Байландо” и преди бе водещ на късния „Календар” по Нова. Сега той също толква успешно се справя и като част от екипа на „Здравей, България!”. „Преди си лягах в 2 през нощта, а сега ставам в толкова!” – коментира Калоферов. За да не изневери на стилистиката на вечерното шоу на двамата зевзеци, синеокият новинар обясни шегувито: „Сега имам повече време за секс и за молове!”.

Христо Калоферов призна, че е много близък с майка си, която обаче, вече 3-та година работи в Атина. Двамата за първи път са разделени за толкова много време. Очарователният водещ загубил баща си в трагичен инцидент, когато бил едва на 3 годинки, но пази спомена за него и това как татко му го държал в ръце. Калоферов сподели, че все още има усещането, че баща му присъства и сега в живота му като някаква необяснима подкрепа.

Атрактивният новинар се разделил с жена, с която имали 7-годишна връзка. Двамата учили заедно в университета в Благоевград. „По-добре беше да приключим, за да сме щастливи!” – сподели Калоферов.

Павел Владимиров от 4 години е в сутрешния блок на Нова. В началото младият телевизионер забавляваше ранобудните зрители с комични клипчета от интернет. В последствие стана репортер, а сега и водещ на рубрика в „Здравей, България!”. Владимиров бе изключително признателен на колегите си Иван & Андрей за поканата да им гостува. „И баба много ви харесва, въпреки че не ви чува!” – пошегува се той.

Евгени Генчев пък започнал като стажант репортер в сутрешното предаване на Нова ТВ още преди 8 години. Тогава Милен Цветков го взел на работа, защото харесал откровения му въпрос: „За колко пари ще работите?” - спомня си настоящият водещ на „Здравей, България!”.

От 4 години Генчев има сериозна приятелка. ТВ половинката на Цвета Кирилова разкри, че изгората му не е от ТВ бранша, и въпреки това познава работата му в детайли, защото той е много досаден, призна си сам той.

Евгени и Цвета са минали и през това да бъдат парламентарни репортери. „Много кофти имидж имат депутатите!” - изрази мнението си Генчев. Той не бе съгласен с тезата, че репортерстването е до време. „Искам да има репортери с бели коси!” – заяви той.

Според Цвета, в политиката има кадърни хора, но са встрани от прожекторите. „Не се дава шанс на хората от младежките организации да се изявяват, а от 20 години гледаме едни и същи муцуни! Старите не искат да дадат приемственост на младите!” – категорична бе тя.

Лицата, които ни будят всяка сутрин от ефира на Нова ТВ обещаха занапред да се постараят да ни предложат нещо наистина различно и близко до хората, без да „помпат” с очаквания сутрешния блок и по принцип да променят имиджа на водещите на сутрешни блокове.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !