Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бербо: Махнете Боби и се връщам

отпечатай новината

13.04.2011 10:40 | Видян 4502 пъти

Бербо: Махнете Боби и се връщам

Димитър Бербатов е склонен отново да облече националната фланелка, но при изпълнението на две условия. Нападателят настоява за смяна на сегашното ръководство на БФС, което означава свикването на нов конгрес, и никаква намеса на каквито и да е било мениджъри в работата на селекционера.

Митко е уведомил лично Лотар Матеус за условията си, след като германецът го е потърсил по телефона. Немецът звъннал на Бербатов, за да го информира, че ще пътува до Манчестър. Селекционерът на националния отбор уточнил, че пристига, за да наблюдава четвъртфиналния реванш от Шампионската лига с Челси. Първата среща в Лондон преди седмица завърши 1:0 за Юнайтед след гол на Рууни, а реваншът бе късно снощи. 

След като обаче Матеус добавил, че настоява да се види за един час с Бербатов, нападателят усетил накъде бият нещата. И му казал в прав текст, че е излишно да говорят и че ще се върне в националния само при изпълнението на въпросните условия. Те обаче едва ли ще бъдат изпълнени. Както е известно, неотдавна шефът на БФС Боби Михайлов стана член на изпълкома на УЕФА, което му гарантира безветрие на кормилото на футбола ни.

В същото време се разбра, че Димитър Бербатов превръща в гол 29,6% от ударите си към противниковите врати. Българският нападател отстъпва в класацията за голова ефективност единствено на съотборника си в Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес, който вкарва попадение при 34,4% от ударите си.

От началото на сезона във Висшата лига Бербатов е стрелял 71 пъти към противниковите врати и е вкарал 21 гола, които го държат на върха в голмайсторската листа. Българинът има преднина от 2 попадения пред аржентинската звезда на Манчестър Сити Карлос Тевес, а до края на шампионата има само още 6 кръга.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !