Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Нана обиди магаре

отпечатай новината

13.04.2011 13:30 | Видян 4000 пъти

Нана обиди магаре

„Можеш да конкурираш Ганьо Балкански с това твоето име” – бяха първите думи на Нана Гладуиш при влизането и вчера в студиото на Марк О’Селски. Водещият видимо се засегна, но прости на дамата бързо, като й отговори, че е едно европейски ориентирано магаре.

На въпроса дали вече е улегнала, след като вече не крещи толкова, а косата й е само в един цвят, Нана заяви, че корените и са израсли и са в друг, така че никак не е улегнала, а само заблуждава. Тя даде да се разбере, че не се притеснява от критиките, че е водила какви ли не формати – от детско предаване до съдебно риалити – и сякаш не може да си намери място в телевизията. „Ма то да не е лесно да си намериш място в този голям свят”, коментира тя. Нана каза още, че в „Съдебен спор” засега й е добре и няма намерение да сменя попрището си в близко време.

По повод пресните клюки, че изневерява на съпруга си Джонатан с колега от „Станция Нова”, Нана отрече той да е редактор, но пък сподели, че предпочита продуцент. „И аз така успях да си намеря място в телевизията”, сподели Марк на свой ред.

„Трябва да променим фразата „Когато жените започнат да приличат на крави, значи си в Швейцария” на „Когато водещите започнат да приличат на магарета, значи си в България” – така отговори Нана на въпроса дали се чувства част от шоубизнеса в България. Според нея в ефира има твърде много знайни и незнайни хора, за които не е много сигурно дали стават за това, което правят, но пък беше категорична, че тя, в качеството си на водещ, не създава звезди.

Като едно от най-трудните си интервюта Нана открои това с тризначките Вяра, Надежда и Любов от „Биг брадър”, в което само си е повтаряла, че трябва да издържи и да е търпелива дори само секунда повече от тях.

В личен план тя призна, че за да живее в България, трябва не просто да се настъпва, както прави по време на трудно интервю, а направо да се щипе. На въпроса защо не е заминала да живее в родината на съпруга си Англия, Нана не поиска да изтъкне като причина някакъв невероятен патриотизъм. „Ако ще ходя, ще е към Екватора, защото обичам да ми е топло”. За сина си тя призна, че не иска много много да го вкарва в класна стая, защото човек учи много повече когато пътува и опознава различни места и хора, но си дава сметка, че няма как да избегне училището.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !