Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия сочи среден на Валери

отпечатай новината

16.04.2011 09:00 | Видян 15767 пъти

Алисия сочи среден на Валери

Алисия явно тотално е забравила и дори е НАМРАЗИЛА мъжът, за когото изпя Твоя тотално – Валери Божинов. Певицата намери начин да покаже неприязъна си към футболиста в клипа към новото си парче Той не е за мен, което също е посветено на бившия й. В края на видеото Алисия гордо показва среден пръст. Певицата заяви, че със специалния жест, тя се обръща към всички свои недоброжелатели.

В същото време Алисия стана поредната жертва на пластичната хирургия и силиконовата мания. От седмица насам изпълнителката втрещява с огромни силиконови джуки.

За сефте тя им направи презентация в предаването на Цветанка Ризова по Нова, където за пореден път обясняваше напоително за раздялата си с Валери Божинов. „Боже, как се е обезобразила!”, коментират в интернет шокирани почитатели на певицата.

Според тях Алисия е в депресия и затова прави подобни шокиращи (и неуспешни) експерименти със себе си. Очевидно след раздялата си с неверния футболист, тя иска да промени изцяло визията си и освен с двойно повече силикон, отскоро е и с чисто нова прическа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !