Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Васил Найденов и Ивайло Колев в горещ, летен дует

отпечатай новината

19.04.2011 13:40 | Видян 3546 пъти

Васил Найденов и Ивайло Колев в горещ, летен дует

Главните действащи лица са Васил Найденов и Ивайло Колев /финалист от Стар Академи/. Те ще запишат в дует на български и испански език горещ  летен хит.  Песента “El Mundo Moderno” е сингъл към нов албум подарена на Ивайло от Кике Сантандер.  Проектът се ражда по време на шеметния престой на Иво в Чили през 2010 година, където пее на концерт пред 120 000 души редом с Том Джоунс, участва в Телевизионно риалити, представя песните си в радио и телевизионни програми.

Пак там се запознава с автора на новата си песен - Кике Сантандер - колумбийски композитор, продуцент, аранжор Дейвид Бизбал, Талия , Глория Естефан и др. Неговите песни албуми и други музикални продукции са надминали 25 милиона копия по продажби в целия свят. Той е един от учредителите и председател на в Латино „Грами” академията.

Иво решава към подаръка на Сантандер да добави още един. Вдига телефона и предлага на своя идол и приятел Васил Найденов да запишат дует. В момента двамата гласовити певци работят в Милано, в студиото на Lasteri Music Group и обмислят идеята за заснемане на колоритно видео. Вероятно за място на действието ще изберат красиво кътче от италианското крайбрежие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !