На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Теодора на шопинг в Милано

отпечатай новината

20.04.2011 15:20 | Видян 6448 пъти

Теодора на шопинг в Милано

Теодора пътува до Милано, за да си закупи аксесоари специално за снимките на своя нов клип. Примата на Diapason Records се завърна с три чифта луксозни маркови обувки и уникални слънчеви очила.

Още преди време изпълнителката разкри, че работи по втори дует с DJ Jerry, който e съвсем естествено продължение на суперуспешния им съвместен проект „Моят номер”. Общата песен вече е записана, а видеото към нея – заснето и съвсем скоро ще може да бъде видяно в ефира на Фен ТВ.

Специално за клипа Теодора реши да се довери за стайлинга и на собствения си вкус. Синеоката краставица отлетя специално до модния център Милано, за да си купи обувки за видеото. „Доверявам се на стилистите, но някои аксесоари държа да си избирам сама. Аз съм истинска маниачка на тема обувки и затова имах точна представа какво трябва да нося във видеото.

Набелязах си определени модели от най-новите колекции на световноизвестните марки Jimmy Choo, Christian Laboutin и Brian Atwood.”, довери певицата с най-сините очи в попфолка. „Трите чифта, на които се спрях,  са много различни, много нестандартни и тъй като държах на тези конкретни модели, а нямаше как да ги открия в България, трябваше да предприема тази разходка до Милано. Там е истински рай за шопингманиаците като мен и успях да открия точно това, което търсех.”, сподели още красавицата.

Освен марковите обувки, изпълнителката на „Онази” не пропуснала да си закупи и слънчеви очила. Този аксесоар е най-голямата й слабост след обувките и когато ги видяла, просто не могла да устои. Теодора се спряла на модел от последната колекция на популярния бранд Chrome Hearts, който е любим на много световни звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !