Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Елена Петрова заловена да шофира пияна

отпечатай новината

27.04.2011 14:30 | Видян 4789 пъти

Елена Петрова заловена да шофира пияна

Звездата от хитовия сериал "Стъклен дом" Елена Петрова е била заловена да шофира в нетрезво състояние с 1,3 промила алкохол, съобщават от в.Монитор.

Актрисата е била спряна при рутинна проверка в центъра на София, където дрегерът показал доста над позволените 0,5 промила .Според Закона за движение по пътищата всеки показател над важната граница от 1,2 промила води до наказателна отговорност.В последствие кръвната проба на Елена показала съмнителните 1,2 промила, което я спасява на косъм от съда.

"Готова съм да си понеса последствията. Ние сме като всички нормални хора и за нас няма извинение, когато сгрешим. Затова казах на полицаите да ме проверят така, както всички останали. Ще бъда глобена с акт, както си е редът. Взеха ми кръвна проба, но промилите не са 1,3, а много по-малко, иначе подлежа на други санкции. От Би Ти Ви, КАТ и моят адвокат ме посъветваха да не казвам точно колко са те, за да няма спекулации, каквито се правят много често с известни имена", обясни пред "Монитор" Петрова.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !