Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Г-жа Фатик взе магазина на г-жа Цветин от ВИС

отпечатай новината

27.04.2011 15:00 | Видян 7162 пъти

Г-жа Фатик взе магазина на г-жа Цветин от ВИС

Кризата КАТУРНА жената на един от най-могъщите и вероятно най-богатите мъже в страната.

Булката на ВИС-аджийския бос Николай Цветин – Близнака, най-верният съратник на Главния Жоро Илиев, тури кепенци на магазина си.

Повече от десет години тя се бе закотвила на бул. Витоша. Вярно в най-глухата му част, но все пак на централното стъргало на столицата и на републиката.
Забавното е, че почти всички

викаха на бутика й Пайнер

Причината е, че по този начин разчитат името на марката Pioneer. От същото название идва и прякорът на чалгаджийския продуцент от Димитровград инж. Митко Димитров. Разликата е, че дрехите са съвсем отделна бира от техниката, на която той навремето е записвал пиратски касетки и ги е пласирал на битпазара в своя град. Оттам му тръгнало и името на музикален бос.

За да има отлика, висаджийки наричаха магазина на г-жа Цветин “Пайънир” – почти като нашенското панаир, та да не се бърка с Пайнера.

Дрехите на жената на боса, доставени от Лондон, също нямат общо с попфолка. Те са стилни, консервативни, не са предназначени за силиконки, а за преуспяващи бизнесмени.

Жоро Илиев не се обличаше при приятеля си

Заради последното си гадже – манекенката Румяна Пеева, която неотдавна се омъжи за друг виден плейбой – Жоро Чопев, Главния бе отдал сърцето си на италианската мода, особено на адаша си Джорджо Армани. Може би заради това магазинът на семейство Цветин креташе. Все пак Жоро бе модна икона до смъртта си през август 2005 г., когато куршум го застигна на Слънчев бряг.

Явно кризата е казала своята дума, за да затвори, но не само. Супер 19’ успя да разбере истинската причина за пускането на кепенци.

След кратка схватка новата съдържателка на магазина е не коя да е, а друга борческа знаменитост – Адриана, жената на Фатик. Предстояло съвсем скоро тя да преоткрие бутика, след като го зареди обилно със своя стока.

Изоставена от съдружничката – Ася на Амигоса

Помните ли съратника на загиналия контрабандист Иван Тодоров – Доктора с приятелски настроения прякор Амигоса? Докато нищеха неговия случай, журналистите се обърнаха към бившия шеф на полицията генерал Василев да обяснява откъде го познава. Говореше се за хубавите му костюми (дали от Pioneer). А той спомена в отговор загадъчна дама на име Ася.

Е, въпросната Ася, половинката на Амигоса, бе съдружничка на г-жа Цветин в бутика Пайънир. А генерал Василев обича да виси на едно синкаво кафене, което се намира точно срещу бутика на двете жени на босове в глухата и сенчеста част на бул. Витоша, отвъд ул. Петьофи.

Ася и нейната партньорка са се разделили и това е причината бутикът да премине в ръцете на г-жа Фатик.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !