Акълът на хората си личи най-вече по...

Акълът на хората си личи най-вече по шегите, на които се...

WC на кайзер Вилхелм II: Фото на деня

WC на кайзер Вилхелм II: Фото на деня

Гол модел шашна Азис

отпечатай новината

27.04.2011 16:00 | Видян 8342 пъти

Гол модел шашна Азис

Азис зарадва почитателите си с провокативния клип към последния си хит „Няма накъде”, който вече се върти в ефира на Фен ТВ. Песента е включена в новия му албум, който ще се появи до броени дни на музикалния пазар.

Атрактивното видео, на което режисьор е Людмил Иларионов-Люси, е заснето в халетата на модна къща „Агресия” при минусови температури. Студът не бил чак такъв проблем за Азис, макар и той да е доста разголен в някои кадри, а по-скоро за екранния му партньор, който се появява изцяло без дрехи. Красивият младеж, с когото си партнира певецът в клипа, се казва Калоян и е модел в Милано.

Атрактивният мачо, който демонстрира перфектно тяло, успял да впечатли Азис не само със стоицизма и професионализма си по време на снимките, но и с със завидното си мъжко достойнство. „Честно казано, това е един от най-надарените мъже, които съм срещал. Тъй като зрителите няма как да видят това, което видях аз по време на снимките, мога да уверя всеки, че гледката беше доста впечатляваща.”, сподели в типичния си стил провокативния изпълнител.

Екстравагантните тоалети, които показва звездата на Diapason Records във видеото на „Няма накъде”, са дело на световноизвестните фешън корифеи Вививан Уестууд и Жан Пол Готие.
Единствената забележка, която има певецът към видеото, е към него самият.

Ефектният блондин не крие, че клипът е сниман преди цели 4 месеца, когато не се бил отървал напълно от излишните килограми. „Тогава не изглеждах толкова добре, колкото в момента. Сега мога да се похваля, че съм отслабнал съм с повече 22 килограма и ако бях заснел видеото сега, щеше да бъде перфектно.”, сподели той. „Но, обещавам,  в следващия ми клип, да демонстрирам отлична форма.”, добави той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !