Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Космически технологии на НАСА в центъра на София

отпечатай новината

03.05.2008 09:00 | Видян 2495 пъти | Гласували 4

Космически технологии на НАСА в центъра на София

Какво е общото между австрийски изобретател, германски предприемач, корейските ВВС, НАСА и Стар Трек? Отговорът е една машина. Първоначално създадена, за да помага на хора с проблеми в гърба, а след това използвана за тренировка на пилоти и астронавти. Днес тя е невероятна форма на забавление, която Snickers ще подари на всички, които обичат движението.

На 24-ти май 2008 в Борисовата градина в София, Snickers ще продължи своята инициатива Crazy Games, неофициалния турнир по нерегламентирани и непризнати спортове и въобще, странни начини за движение.

Машината наречена Орбитрон е огромен жироскоп. Когато човек влезе в него и се завърти, той може да се движи свободно в трите посоки, като по този начин изпита изживявания подобни на тези в космоса. Движението тренира не само усещането за баланс, но и повечето мускули в човешкото тяло.

Както и миналата година забавленията ще са повече от едно. Snickers Crazy Games ще даде възможност на дошлите да облекат специални костюми и влязат в роботска битка. Да чуят истински DJ батъл. Да научат нови хип-хоп и брейк движения. Както и да премерят сили в състезание по канадска борба. Професионални състезатели от Българска лига по канадска борба ще демонстрират уменията си, а самите състезания ще се организират с желаещи от публиката, като рефер ще определя победителя във всеки двубой. Разбира се, за смелите ще има награди.

Всеки може да стане част от забавлението. Събитието продължава цял ден, а достъпът е свободен. Няма вход. Няма билети. Нужно е само желанието ви да не спирате.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !