Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Рут Колева тръгва на клубно турне

отпечатай новината

28.04.2011 16:40 | Видян 3118 пъти

Рут Колева тръгва на клубно турне

По-малко от месец след излизането на дебютния й албум “Within Whispers”, РУТ Колева поема на клубно турне из страната. Това ще се случи в началото на май, между 3-ти и 7-ми, в София, Бургас, Сливен, Варна и Пловдив. Предстоящата обиколка е първа подобна за изпълнителката и се осъществява със съдействието на Строежа.

В предстоящите концерти заедно с РУТ на сцената ще бъдат барабаниста Васил Вутев и джаз пианиста Мартин Денев. И тримата живеят в Холандия, като в този смисъл турнето е ексклузивна възможност за среща с групата.

В сетлиста за клубната обиколка са включени песните от албума на РУТ, както и допълнителни, които тя е записвала за проектите на Мартин Денев. Освен това, по време на събитията ще се разпространява албумът "Within Whispers", който съвсем скоро бе издаден от Vitality Music.

За концерта в София, на 3-ти май в клуб Строежа, към състава ще се включи и Симеон Петрунов на бас-китара. А барабанистът Васил Вутев ще представи самостоятелен DJ Set.

Билети за концерта в София ще се разпространяват чрез предварителна продажба в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 6 и 7 лв. В останалите градове това ще става на място.

Ето и пълният списък от дати и локации:

3 май, вторник - Строежа, София
4 май, сряда - Bizarre, Бургас
5 май, четвъртък - Тангра, Сливен
6 май, петък - Vintage 33, Варна
7 май, събота - Петното, Пловдив

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !