Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Вера Кочовска - губи ли силата си?

отпечатай новината

02.05.2008 16:21 | Видян 15133 пъти | Гласували 2

Вера Кочовска - губи ли силата си?

Вера Кочовска е истински мит в средите на гадателите и лечителите, пък и в цяла България. Тя почти бе канонизирана, след като специална книга за нея написа Капка – съпругата на Волен Сидеров, а томчето се превърна в същински бестселър. Дълги тв мостове с нея правеше в края на Всяка неделя преди две – три години и Кеворк Кеворкян. Пред СЛАВА Аня Пенчева разкри близостта си с уникалната дама от Плевен.
Вера обаче се разболя. Според някои експерти в този бранш това вероятно е намалило екстрасенските й способности, както се е случвало и с други феномени от същия ранг като Джуна например. Това обаче звучи учудващо, защото заложбите на гадателката от Плевен се появяват точно след срив на организма.
След тежка катастрофа родената през 1945 г. жена изпада в кома.  Близо два месеца прекарва в безсъзнание в пернишката болница. После пък година е в гипсово корито и малцина изобщо смятат за възможно да стане от него, камо ли да проходи отново.
Тоталната промяна в живота й донася феноменалните способности. Тя започва да контактува с мъртвите и да насочва чрез техните послания живите. Твърди, че е била отвъд. Там й казали сакраменталната фраза:“Адът е на Земята!”
 
Руски професор успява да заснеме в своята клиника за възстановителна неврология третото око на Вера. Брюховецки е категоричен: “Такова чудо няма по света! Тя е феномен…”
Проф. д-р Ернст Мулдашев, директор на Общоруския институт за очна и пластична хирургия в Москва я сравнява с изображения от тибетските храмове на хора с гигантски по размерите си очи. По средата им, малко над веждите, е изрисувана точка. Това е третото око.
Самият японски император е фен на Вера, която му е предсказвала правдиво неща от бъдещето.
Какво гадае Кочовска? Ако се вярва на нейните видения, това, което се случи със Сърбия, ще сполети и други държави. Те ще се разпадат и това ще обхване целия свят. През 2015 година и Русия щяла да бъде разделена, а през 2017 година Америка щяла да я нападне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !